Skip to content
Omega 3

Heb jij het écht nodig?

“Ik eet 2x in de week vis, dat is toch voldoende?” Dit antwoord krijg ik regelmatig van de mensen die ik help, als ik ze vraag of ze een goede dosis Omega3 als aanvulling gebruiken. Helaas is dat niet voldoende om genoeg Omega3 in je lichaam op te bouwen en ervoor te zorgen dat je geen overschot van Omega6 in je lichaam krijgt. Om voldoende Omega3 binnen te krijgen via je voeding, zou je dagelijks 4 in het wild gevangen haringen moeten eten. Ik ken niemand die dit dagelijks doet… Daarom wil ik je meer vertellen over de voordelen van Omega3 voor jouw gezondheid.

Naast Omega3 bestaat er ook Omega6. Dit zijn eigenlijk de ongezonde vetten die je vindt in brood, koek, frituur en ander geproduceerde voeding. Indien je dit regelmatig eet zonder Omega3 aan je menu toe te voegen, dan heb je een verstoorde vetzurenbalans. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen, vage klachten of ziekten. Ervaar jij nu hormonale disbalans, vermoeidheid, ontstekingen, regelmatig ziek zijn, geen concentratie, moeite met afvallen en zit je niet lekker in je vel? Test dan eens of jij een goede vetzurenbalans hebt én begin om een hoogwaardige dosis Omega3 te gebruiken. Ik werk zelf samen met het merk Zinzino. Omdat Omega3 zo ontzettend belangrijk is ook voor onze hersenen, raad ik iedereen aan dit preventief te gebruiken. Het is ook zeker goed voor je kinderen.

Heb een heerlijke bodymassage gehad en daarna nog een fijne gezichtsbehandeling. Dus helemaal relaxed en fris mijn vakantie begonnen. je voelt je welkom en meteen op je gemak. Dik tevreden.
Een charmante schoonheidssalon waar je hartelijk onthaald wordt. Mijn gezichtsbehandeling werd op professionele wijze uitgevoerd door geoefende handen en met zeer luxe producten die ook daadwerkelijk helpen!!
Omega 3

Wat doet het voor jou

  • Voorkomt ontstekingen 
  • Voorkomt vage pijntjes en vage klachten.
  • Zorgt voor een mooie huid.
  • Verlaagt risico op hart- en vaatziekten, kanker, alzheimer, artritis, hersenbloedingen en andere ziektebeelden.
  • Je bent helderder in je hoofd.
  • Meer energie.
  • Ondersteuner bij hormonale klachten, zoals stemmingswisselingen, opvliegers en menstruatieklachten.
  • Betere opname van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen.
Meer informatie over onze

Behandelingen?

Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek. Samen bekijken we uw wensen en verwachtingen en beoordelen wij of deze verwachtigen reëel zijn. Naast een prijsopgave ontvangt u van ons aanvullende informatie over de behandeling.