Skip to content
hannah

Trans6peel

De hannah Trans6peel, een nieuwe professionele medium deep peeling die wordt uitgevoerd door de gespecialiseerde huidcoach, bevat 6 hoofdingrediënten waarmee een zeer breed scala aan huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt worden. De unieke combinatie van tranexaminezuur, azelaïnezuur, amandelzuur en glycolzuur met twee versterkende en stimulerende extra toevoegingen zorgen voor een krachtig peelende, cel vernieuwende en teint oplichtende werking. De hannah Trans6peel helpt pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. De cel vernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. Het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor een onzuivere huid zal verbeteren. Deze behandeling, uitgevoerd door een gespecialiseerde en goed geschoolde huidcoach, is daarnaast uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, roodheid en huidirritaties en zelfs een gevoelige huid kan meer weerbaar gemaakt worden. Door de Trans6peel in combinatie met de bindweefselmassage toe te passen, wordt de effectiviteit van de peeling vergroot, de huid nog intenser gestimuleerd en verstevigd en het zorgt voor een hoger opnamevermogen van de actieve werkstoffen die tijdens de behandeling gebruikt worden. Wanneer de huidcoach optioneel het alom bewezen Ultra geluid erbij inzet, kan nog meer huidverbetering gerealiseerd worden vanwege de opname bevorderende eigenschappen. Voor optimale resultaten zal de huidcoach de Intense treatment in kuurverband toepassen om daarna als onderhoudsbehandeling uit te voeren.
Heb een heerlijke bodymassage gehad en daarna nog een fijne gezichtsbehandeling. Dus helemaal relaxed en fris mijn vakantie begonnen. je voelt je welkom en meteen op je gemak. Dik tevreden.
Een charmante schoonheidssalon waar je hartelijk onthaald wordt. Mijn gezichtsbehandeling werd op professionele wijze uitgevoerd door geoefende handen en met zeer luxe producten die ook daadwerkelijk helpen!!
Meer informatie over onze

Behandelingen?